Προσφορά για εκτύπωση 1000 καρτών QSL 9 x 14 σε χαρτί ιλουστρασιόν 250 γρ. και 4+4 χρώματα και στις δύο όψεις. (Full τετραχρωμία μπρός- πίσω!). Τιμή 58 ευρώ. (Mε ελάχιστη όμως παραγγελία 5000 κάρτες).

Για παραγγελίες πάνω από 5000 κάρτες δωρεάν μεταφορικά!!! (ΚΤΕΛ).

ή

Για παραγγελίες πάνω από 5000 κάρτες δώρο ένα καπελάκι με το callsing σας!!!

-Ειδικές τιμές για συλλόγους, DXpeditions και ομαδικές παραγγελίες πάνω των 10.000 καρτών!

Μονόχρωμες και δίχρωμες κάρτες 35 και 45 ευρώ αντίστοιχα (με ελάχιστη όμως παραγγελία 5000 κάρτες).

-Δωρεάν μακέτες για όλους… και συνεννόηση άμεσα ακόμη και με skype για παρατηρήσεις επί της μακέτας την ώρα που δημιουργείται!!!!

Και κάτι νέο, εκτυπώστε όλα τα Award σας τα οποία λάβατε από το EPC με 0,5 ευρώ / award σε χαρτί Α4 200 γρ ιλουστρασιόν (Full τετραχρωμία).

Σημαντικό: Η εκτύπωση γίνεται στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Ξάνθη στο τυπογραφείο που διαθέτω ο ίδιος, σε ψηφιακή ή όφσετ εκτύπωση ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ 23%.

Επικοινωνία

Σταύρος Καρυπίδης

2541076950

6947267737

xanthinews@gmail.com

73 de

SV7BVM

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Το τελευταίο κομμάτι ενός QSO είναι η κάρτα QSL


Αυτό είναι ένα ρητό το οποίο το έμαθα από την πρώτη μέρα που πήρα την ραδιοερασιτεχνική μου άδεια το 1994. Στο χόμπι μας, η μοναδική αδιαμφισβήτητη απόδειξη κοινής μάλιστα αποδοχής είναι η γραπτή επιβεβαίωση ότι έγινε επικοινωνία μεταξύ των σταθμών. Και αυτή δεν είναι άλλη από την κάρτα QSL.
Θεωρώ ζήτημα τιμής να απαντώ σε όλες της κάρτες με QSO αλλά και SWL, που μου έρχονται μέσω του bureau της ΕΕΡ ή και απ ευθείας.
Νομίζω ότι η QSL κάρτα είναι ότι ποιο σημαντικό υπάρχει σήμερα για να μας επιβεβαιώσει την επαφή με τον ανταποκριτή μας. Το LotW, το e-QSL και τα άλλα ηλεκτρονικά μέσα «επιβεβαίωσης» είναι ψύχρα και άοσμα!!! Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιους operator τους θυμήθηκα κιόλας, βλέποντας την κάρτα την οποία μου έστειλαν. Μαγεία.
Η προτροπή μου προς όλους τους ραδιοερασιτέχνες, «στέλνετε» QSL κάρτες, και απαντάτε ΠΑΝΤΑ ακόμη και στις direct. Για να σας στείλει ο ανταποκριτής σας, απ ευθείας την κάρτα του, πάει να πει ότι την χρειάζεται για να συμπληρώσει την ραδιοχώρα μας στις επαφές του ή για να λάβει κάποιο award!!! (Απαντήστε του… σας περιμένει!!!).
73 de
SV7BVM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου